Fremgangsmåde
Kagen
Kom æg, sukker og vaniljesukker i en skål.
Pisk det lyst og luftigt (ca. 5 min.)
Bland mel, salt og bagepulver i en anden skål.
Sigt det i ægge/sukkerblandingen og rør det sammen - men kun lige til dejen er samlet.
Vend det smeltede smør i dejen.
Vend bananmosen og chokoladestykkerne i dejen.
Beklæd en springform (22 cm her) med bagepapir i bunden og smør siderne.
Fordel dejen heri.
Bag kagen ved 180 grader i ca. 50-60 minutter.
Lad kagen afkøle lidt i springformen.
Tag den ud og lad den afkøle til den er lun på en bagerist.
Glasuren
Hak chokoladen groft og smelt den.
Tag den smeltede chokolade af varmen og tilsæt smør.
Rør til smørret er smeltet og du har en tyk chokoladeblanding.
Lad den køle et par minutter.
Smør den herefter udover banankagen og lad den størkne.