Aftensmad

Kylling i hvidvin

Lav denne nemme og lækre pasta ret med kylling i hvidvins fløde sauce

Ingredienser

  • 350g Kylling i mundrette tern
  • 250g Frisk pasta
  • 150ml Hvidvin
  • 250ml Fløde
  • 1 terning grøntsags boulion
  • En buket friske krydderurter (F.eks. Timian, Oregano, Rosmarin)
  • Vand
  • Olie
  • Salt
  • Peber

Fremgangsmåde

Steg kyllingen i lidt olie i en stor gryde til den er gylden. Tilsæt hvidvin og lad det dampe af i 1 min. Tilsæt vand så kyllingen er dækket helt. Smulder boulion og rør den ud i gryden. Lad det simre i 30 min.

Skær den friske pasta over i 2 dele(Så er den lettere at fordele i gryden) og kom den i gryden. Tilsæt fløde og de friske kryderurter. Hvis det er nødvendigt kan der tilsættes lidt vand, så pastaen dækkes af saucen. Kog gryden i 3-5 min med jævn omrøring. Smag til med salt og peber.

Server i dybe tellerkener med lidt overskydene krydderurt på toppen.