Ingredienser
- 350g Kylling i mundrette tern
- 250g Frisk pasta
- 150ml Hvidvin
- 250ml Fløde
- 1 terning grøntsags boulion
- En buket friske krydderurter (F.eks. Timian, Oregano, Rosmarin)
- Vand
- Olie
- Salt
- Peber
Lav denne nemme og lækre pasta ret med kylling i hvidvins fløde sauce
Steg kyllingen i lidt olie i en stor gryde til den er gylden. Tilsæt hvidvin og lad det dampe af i 1 min. Tilsæt vand så kyllingen er dækket helt. Smulder boulion og rør den ud i gryden. Lad det simre i 30 min.
Skær den friske pasta over i 2 dele(Så er den lettere at fordele i gryden) og kom den i gryden. Tilsæt fløde og de friske kryderurter. Hvis det er nødvendigt kan der tilsættes lidt vand, så pastaen dækkes af saucen. Kog gryden i 3-5 min med jævn omrøring. Smag til med salt og peber.
Server i dybe tellerkener med lidt overskydene krydderurt på toppen.