Makron muffins med chokolade stykker
Nem og lækker muffin til enhver lejlighed
Redigeret 24 Sep 2025
Nem og lækker muffin til enhver lejlighed
Redigeret 24 Sep 2025
Smelt smørret i en lille skål i mikroovn.
Knus makronerne men de stadig er i posen, ved at mase dem mod bordpladen med en håndflade.
Del chokolanden i 3-6 mm store stykker ved at trykke en brødkniv igennem den på et skærebrædt.
Fordel muffinsformene på en bageplade.
Pisk æg og sukker godt til en ensartet masse med piskeris.
Tilsæt mandelessens og rør den ind i massen med en spatel.
Tilsæt Smør, Mel, bagepulver og rør det sammen.
Til sidst røres de knuste markroner og chokoladen ind i massen.
Fordel massen i muffinformerne. Fyld ca. 2/3 af formen for at undgå det flyder over under bagning.
Bages i 15min ved 200 grader alm. ovn (IKKE varmluft) til de er gyldne og ensartede.